Kunstenaar Nicolette Oosterhof toont werk op tentoonstelling Beestenboel

Nicolette Oosterhof voor een aantal van haar werken. ©Aangeleverd

Kunstenaar Nicolette Oosterhof uit Zevenhoven exposeert werken op de nieuwe tentoonstelling ‘Beestenboel’ van Stichting Kunst en Cultuur Aalsmeer (KCA). Haar kunst is tot en met 9 januari te zien in het Oude Raadhuis in Aalsmeer.

Zes kunstenaars tonen in ‘Beestenboel’ een grote verscheidenheid aan bijzondere dierenkunst, ieder met een andere techniek. Pasteltekeningen, fotografie, olieverf- en acrylschilderijen, airbrush en beeldhouwwerk. Hun ‘modellen’ zijn vertederende huisdieren, vee, een grote verscheidenheid aan vogels, maar ook wilde dieren. Een unicum is de ruime collectie dierenbeelden uit de nalatenschap van de Aalsmeerse beeldhouwer Wessel Bezemer.

Iedere zondag (behalve 5 december) geven de kunstenaars schilderdemonstraties en met muziek en een vers kopje koffie of thee wordt het extra gezellig.

Nicolette Oosterhof

Oosterhof komt uit Aalsmeer en woont in Zevenhoven. Daar heeft ze haar sporen verdiend in de lokale politiek. Maar Nicolette is ook een getalenteerde en veelzijdige kunstenaar. Zij begon met tekenen en schilderen van aquarellen en ontwikkelde zich verder in de techniek met olieverf en airbrush paint. Beide met hun eigen charmes, waarbij iedere techniek volop mogelijkheden biedt. Haar werk heeft al in vele landen tot zichtbare resultaten geleid. Een voorproefje van haar bijzondere dierenkunst is te zien op haar Instagramaccount.

De tentoonstelling loopt tot en met 9 januari en is van vrijdag tot en met zondag van 14:00 tot 17:00 uur te bezichtigen in Het Oude Raadhuis, Dorpsstraat 9 in Aalsmeer. Entree: een gift. Reserveren is niet nodig, denk aan het coronatoegangsbewijs.


Jouw bericht op De Nieuwkoper?
Mail jouw persbericht naar redactie@nieuwkoper.nl en maak kans op plaatsing op deze populaire, goedbezochte website. Het liefst met een liggende foto (breder dan hoog).


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Nieuwkoop in je inbox?


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *