Kids Denk Mee Café: ‘Kruip in de huid van de burgemeester’

kids denk mee cafe nieuwkoop

Foto: Ter illustratie. © Pixabay

Kinderen krijgen de kans om in de huid van de burgemeester te kruipen. Tijdens het Kids Denk Mee Café kunnen kinderen van 9 t/m 14 jaar  meedenken met de burgemeester en de wethouders van Nieuwkoop over hoe de gemeente er in de toekomst uitziet. Zij kunnen hun plannen presenteren onder het genot van een patatje of een pizza aan de projectleiders van de gemeente.

Heb jij altijd al in de huid van onze burgemeester willen kruipen? Wil jij met onze burgemeester en wethouders meedenken over hoe de gemeente er in de toekomst uitziet? Heb jij een supergoed idee voor onze dorpen, speeltuinen, kinderen en dieren of de natuur? Meld je dan aan voor een ‘Kids Denk Mee Café“, meldt gemeente Nieuwkoop op haar website.

Lees ook: ‘Eerste Hulp bij Feestdagen’ voor mensen met autisme, familieleden en betrokkenen

De plannen die de kinderen presteren worden gebruikt bij het maken van de nieuwe toekomstvisie. Het Kids Denk Café vindt plaats op twee locaties: op 13 november in Parola in Langeraar of 20 november in de theater de Kaleidoskoop. Beide middagen vinden plaats van 16.30 tot 18.00 uur, ouders en broertjes of zusjes zijn vanaf 18.00 uur welkom bij de presentatie van de ideeën.

Kinderen van 9 t/m 14 jaar kunnen zich opgeven door een mail te sturen met een voorkeurslocatie naar omgevingsvisie@nieuwkoop.nl.


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het laatste nieuws van Nieuwkoop in je inbox?