Keurslager Van Wijk bedenkt leuke Vaderdag Barbecue Box

keurslager van wijk barbecue box vader

Foto: Ter illustratie. © Pixabay

Keurslager Van Wijk heeft een leuke Vaderdag Barbecue Box bedacht. De box is gevuld met allerlei lekkers: van heerlijk vlees tot sausjes. De box is te bestellen voor vier personen en kost € 39,50 per pakket. Tot en met 20 juni is de box te bestellen, waarna deze op Vaderdag afgehaald kan worden. 

De Vaderdag Barbecue Box is gevuld met de volgende soorten vlees: acht stokjes kipsaté, vier ongepaneerde runderburgers, vier blije dijenspiesen en vier Italiaanse spiesen. Ook zijn er salades en sauzen in het pakket te vinden: twee soorten salades, een bakje knoflooksaus, een bakje smulsaus, een potje kruidenboter en een pot kant en klare saté saus. Ten slotte wordt er ook nog een afbak-stokbrood bijgeleverd.

ZIE OOK

Strand Zomer introduceert smaakvolle Vaderdag actie

Bestellen en afhalen
De Vaderdag Barbecue Box kan tot en met zaterdag 20 juni besteld worden. Dit kan via de mail op info@vanwijk.keurslager.nl, telefonisch via 0172-571548 of in de webshop. De Nieuwkoopse keurslager laat weten dat het pakket natuurlijk ook in de winkel zelf besteld kan worden. Op Vaderdag – wat dit jaar op 21 juni plaatsvindt – kan de box opgehaald worden tussen 10.30 en 12.00 uur, aan de zijdeur van de winkel.

Winactie
Keurslager Van Wijk verkoopt niet alleen Vaderdag Barbecue Boxen, maar geeft er ook nog eens vijf weg. Bij besteding van minimaal € 10,- krijgen klanten een kanskaart, waarmee zij kans maken op een van de vijf boxen. “De winnaars worden zaterdag 20 juni na 17:30 uur gebeld”, aldus de slager.


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het laatste nieuws van Nieuwkoop in je inbox?