In Nieuwkoop zijn er de laatste maand van het jaar ontzettend veel leuke activiteiten georganiseerd. Van een gezellige kerstmarkt op het Kennedyplein tot de jaarlijkse Kerstsamenzang in Theater Kaleidoskoop. Om overzicht te bieden van alle activiteiten in de drukke decembermaand zet De Nieuwkoper alle kerstactiviteiten en uitjes in Nieuwkoop op een rij in deze Kerstagenda van Nieuwkoop. We proberen de agenda zo up-to-date mogelijk te houden en deze aan te vullen met nieuwe evenementen. Mist er een event? Tip de redactie!

Woensdag 11 december

Vrijdag 13 december

Zaterdag 14 december

Zondag 15 december

Maandag 16 december

Woensdag 18 december

Donderdag 19 december

Vrijdag 20 december

Zaterdag 21 december

Maandag 23 december

  • Oma-kleinkindschilderworkhop bij Stichting !Triggr

Dinsdag 24 december (Kerstavond)

Woensdag 25 december (Eerste kerstdag)

Donderdag 26 december (Tweede kerstdag)

Zaterdag 28 december 

Dinsdag 31 december (Oudjaarsdag)

Veel gezellige kerstactiviteiten in Nieuwkoop

In Nieuwkoop is er elk jaar ontzettend veel te doen rond de feestdagen. Diverse café’s, restaurants en winkels organiseren speciale kerstevenementen. Een goed voorbeeld hiervan is de kerstmarkt op het Kennedyplein, waar winkeliers hun handen in één hebben geslagen om het plein binnenkort te veranderen in een ware kerstmarkt. Niet alleen om te shoppen kun je goed in Nieuwkoop slagen: ook voor een onvergetelijke kerstavond of eerste en tweede kerstdag zijn er diverse locaties om gezellig te genieten van een hapje of borrel.

Waarom deze Kerstagenda Nieuwkoop 2019?

Op de redactie ontvangen we dagelijks nieuwstips over activiteiten en leuke bezigheden rondom kerst. Van kerstworkshops tot feestavonden. Om overzicht te bieden hebben we Kerstagenda Nieuwkoop geïnitieerd. Met deze kerstagenda kun je per dag zien wat er allemaal te doen is; door op een activiteit te klikken kun je meer lezen over desbetreffende activiteit.

Onze redactie volgt de komende evenementen op de voet. Zelf een evenement in Nieuwkoop tijdens Kerst ontdekt? Geef het door aan de redactie. Meer lezen over kerstactiviteiten in Nieuwkoop? Bekijk hier al het kerst nieuws uit Nieuwkoop of ontdek alles over Oud & Nieuw.


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Nieuwkoop in je inbox?