Jumbo start samenwerking met Landwaart Culinair

jumbo landwaart culinair

Jumbo is onlangs een samenwerking gestart met Landwaart Culinair, een familiebedrijf uit Maartensdijk. Landwaart Culinair realiseert vers bereide producten: van verschillende soorten salades tot toetjes en smoothies. Sinds enkele dagen is het assortiment van het familiebedrijf te ontdekken in de schappen van Jumbo Nieuwkoop.

Het assortiment van Landwaart Culinair is vers bereid en bestaat uit veel verschillende soorten producten. Zo zijn er tien verschillende soorten rauwkostsalades te ontdekken en veel verschillende vers bereide maaltijden, waaronder een aardappelschotel.

Lees ook: H.W. van der Peet gaat uitbreiden op nieuwe locatie

In de Jumbo is een speciaal schap ingericht wat gevuld is met de producten van Landwaart Culinair. Via Facebook maakte Jumbo Nieuwkoop de samenwerking bekend: “Een nieuwe samenwerking gestart met Landwaart Culinair. Dit familiebedrijf is in de omgeving Maartensdijk niet meer weg te denken en gaat een groot assortiment van vers bereide producten aan ons leveren. Maaltijdsalades, rauwkostsalades, een breed scala aan vers bereide maaltijden, toetjes, slowjuicers, smoothies en nog veel meer“.


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het laatste nieuws van Nieuwkoop in je inbox?