Jumbo Nieuwkoop springt in op verbouwing Dirk Ter Aar met gratis appeltaart

dirk ter aar jumbo nieuwkoop appeltaart

Binnenkort zal supermarkt Dirk in Ter Aar haar deuren tijdelijk sluiten voor een grote verbouwing. Hoewel de supermarkt in een paginagrote advertentie in een lokale krant haar klanten in de tussentijd welkom heet bij andere Dirk filialen in de omgeving, denkt Jumbo Nieuwkoop daar anders over. In dezelfde krant, een paar pagina’s verder, staat een advertentie van Jumbo Nieuwkoop, waar zij Ter Aarse klanten uitnodigt om kennis te maken met de supermarkt in Nieuwkoop. Sterker nog: klanten krijgen op vertoon van hun rode Dirk Tas een gratis appeltaart.

Op zaterdag 11 januari om 15.00 zullen de deuren van supermarkt Dirk Ter Aar aan de Essenlaan 2 tijdelijk sluiten. Zo’n twee weken zal de Dirk omgetoverd gaan worden tot een totaal vernieuwde winkel. Een mooie kans om de klanten in tijden van de verbouwing kennis te laten maken met Jumbo Nieuwkoop, moet de Nieuwkoopse supermarkt gedacht hebben.

Lees ook: Jumbo Nieuwkoop introduceert ‘vrolijke tassen’ van 100% gerecyclede petflessen

“Omdat Dirk Ter Aar gaat verbouwen, heten wij alle Ter Aarse klanten welkom om de boodschappen te halen bij Jumbo Nieuwkoop. Tijdens de kennismaking met onze winkel krijgt u bij besteding van minimaal €25,- én op vertoon van uw rode Dirk tas een gratis appeltaart”, meldt Jumbo Nieuwkoop op social media.

Vanaf zondag 26 januari om 9.00 uur is het Dirk filiaal in Ter Aar weer geopend.


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het laatste nieuws van Nieuwkoop in je inbox?