Jumbo Nieuwkoop: “Laten we het hoofd er goed bijhouden de komende tijd”

lege schappen jumbo nieuwkoop corona

Foto: Lege schappen bij Jumbo Nieuwkoop. © Jumbo Nieuwkoop, Facebook

Jumbo Nieuwkoop doet via Facebook een oproep aan haar fans om het hoofd er de komende tijd goed bij te houden. De supermarkt in Nieuwkoop spreekt van enorme drukte in de winkel, waardoor sommige producten nu uitverkocht zijn. Jumbo Nieuwkoop laat weten dat minder fijn te vinden, omdat mensen nu misgrijpen.

Op foto’s zijn lege schappen te zien. Met name handzeep, WC papier en potgroenten lijken als warme broodjes over de toonbank te zijn gegaan de afgelopen dagen. De supermarkt snapt wel dat mensen zich op dit moment zorgen maken over het Coronavirus, maar is van mening dat ‘een beetje rust in het hoofd en vertrouwen in en op elkaar in een goede afloop’ ook enorm belangrijk is.

Lees ook: Albert Heijn Nieuwkoop desinfecteert handscanners en winkelwagens

“Daarom bij deze vanuit een goed hart een oproep aan ons allemaal; laten we het hoofd er goed bijhouden de komende tijd en onszelf niet gek (laten) maken. Wij gaan erop onze beurt voor zorgen dat onze voorraad op peil blijft zodat we op een normale manier iedereen kunnen blijven voorzien van de producten die ze nodig hebben”, aldus de supermarkt in haar oproep op Facebook.


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het laatste nieuws van Nieuwkoop in je inbox?