Jumbo Nieuwkoop helpt met vrijwilligers voor mensen die geen boodschappen kunnen doen

jumbo nieuwkoop entree

Jumbo Nieuwkoop houdt niet op met het introduceren van warme initiatieven om iedereen zoveel mogelijk te helpen met het in huis halen van boodschappen. Naast het ouderenuurtje, koppelt de Nieuwkoopse supermarkt nu ook via Hermien Blommers vrijwilligers aan mensen die vanwege gezondheidsklachten geen boodschappen meer kunnen doen.

Hiervoor kunnen mensen contact opnemen met Hermien Blommers via 06-55019265. Van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 18.00 uur koppelt Hermien deze mensen vervolgens aan een vrijwilliger. Deze vrijwilliger doet vervolgens boodschappen in de winkel en bezorgt deze thuis.

ZIE OOK:

Regels supermarkten: één klant per tien vierkante meter en winkelwagen verplicht

Jumbo Nieuwkoop laat weten vaak te horen dat ouderen en mensen uit de risicogroep veel angst hebben en bezorgd zijn om boodschappen te komen doen in de winkel. “Juist in deze tijd moeten we elkaar helpen en dat doen we nu, bij Jumbo Nieuwkoop graag”.

Aanmelden als vrijwilliger (18 jaar en ouder) kan door een mailtje te sturen naar hermienblommers@live.nl of door een WhatsApp bericht te sturen. Jumbo Nieuwkoop laat weten onwijs trots te zijn op deze samenwerking met Hermien en alle vrijwilligers. “Samen zorgen we voor elkaar”, aldus de supermarkt.


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het laatste nieuws van Nieuwkoop in je inbox?