Jumbo Extra’s: alles wat je moet weten!

jumbo nieuwkoop entree

Jumbo Supermarkten heeft een nieuw spaarprogramma geïntroduceerd: Jumbo Extra’s. Klanten van de supermarkt kunnen met dit programma sparen voor gratis boodschappen, korting op dagjes uit en nog meer extra’s. De Nieuwkoper dook in de materie en zet alles wat je moet weten over Jumbo Extra’s op een rij, gezien we ook een Jumbo op het Kennedyplein hebben.

Waar Jumbo jaren geleden riep nooit met zegeltjes of kortingskaarten te gaan werken, lijkt het tegendeel de laatste tijd waar. Dit blijkt nu ook met het nieuwe Jumbo Extra’s, een spaarprogramma waar klanten kunnen sparen voor extra’s. 

Gratis boodschappen, korting op dagjes uit en andere extra’s
Met Jumbo Extra’s kunnen klanten gratis boodschappen fiksen, korting op dagjes uit krijgen en andere extra’s bij elkaar sparen. Kijken we naar de dagjes uit, dan blijkt dat je tot 77% korting kunt scoren bij 77 verschillende dagjes uit. Liever gratis boodschappen? Dat kan ook: de punten op je Jumbo Extra’s pasje kun je elke maand verzilveren voor specifieke producten.

Nodig: fysieke Jumbo Extra’s pas of smartphone met app
Om de korting te verzamelen dienen klanten het speciale Jumbo Extra’s pasje te scannen. Dit kan zowel fysiek als digitaal. Een fysiek pasje kun je gewoon in de supermarkt halen. Wil je liever niet nog een pasje meeslepen? Dan kun je ook gewoon een digitale pas activeren via de gratis Jumbo Extra’s app. Deze is gratis te downloaden, waarna je na het activeren je smartphone kunt laten scannen.

Lees ook: Nog meer vlees van keurslager van Wijk in de schappen bij Jumbo Nieuwkoop

Sparen bij geselecteerde spaarproducten
Er kan gespaard worden door het kopen van geselecteerde ‘spaarproducten’. Na het activeren van de fysieke pas of het activeren van de digitale pas in de Jumbo Extra’s app, kunnen klanten hun pas of smartphone laten scannen wanneer zij spaarproducten aanschaffen om te beginnen met het sparen.

Medewerkers van Jumbo Nieuwkoop zijn getraind
Heb je tijdens het doen van boodschappen toch nog vragen over Jumbo Extra’s? Dan zijn er waarschijnlijk genoeg medewerkers aanwezig om je verder te helpen. Zo liet Jumbo Nieuwkoop weten op social media dat de verschillende groepen medewerkers een speciale Jumbo Extra’s training hebben gevolgd. “Zo kunnen we jullie nog meer vertellen over ons nieuwe systeem waar je persoonlijke acties krijgt en kunt sparen voor gratis producten of leuke dagjes uit”, aldus Jumbo Nieuwkoop.

Lees ook: Smullen: Jumbo verkoopt nu bagels, pretzels en snackringen

Hier moet je wel even op letten
Mocht je mee willen sparen, dan dien je dit wel zelf aan te geven bij de kassa. Daarbij is het ook goed om te weten dat het sparen alleen mogelijk is in de fysieke winkel, dus niet online.


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het laatste nieuws van Nieuwkoop in je inbox?