Ierse Avond in Het Oude Rechthuis in Aarlanderveen op 11 december

fiddlers green aarlanderveen

Een eerder georganiseerde Ierse Avond in het Oude Rechthuis. © Fiddler’s Green

Woensdagavond 11 december speelt Fiddler’s Green weer op de traditionele Ierse Avond van Het Oude Rechthuis in Aarlanderveen. Vaak gaat de Ierse muziek over de talrijke tragedies die het land hebben geteisterd, maar daar zijn wel prachtige ballads over gemaakt. Maar natuurlijk komen ook de bekende drankliederen als Irish Rover aan bod. Het spreekt voor zich dat het lijflied van de band, het indrukwekkende Fiddler’s Green van componist John Conally, wordt gespeeld!

Deze Nieuwkoopse band heeft twee zangers in de frontlinie, Gerard Noë en Sjoerd van Houten. De viool, zo kenmerkend voor de Ierse muziek, wordt bespeeld door Maartje Eijkhoudt. Jelle Moraal speelt dwarsfluit, ook natuurlijk ook onmisbaar bij de Ierse folkmuziek. . De band wordt gecompleteerd door Carla Tavenier-Kok op contrabas en Gerard Tavenier op banjo en gitaar.

Lees ook: Na 8 december moet de Dixieland Jubilee verhuizen

Het wordt op 11 december weer een vrolijke avond in Het Oude Rechthuis, met muziek die het beste genoten kan worden met een mooi glas Guinness of Irish whiskey in de hand en een goed gesprek aan de bar. Het Oude Rechthuis, Dorpsstraat 40, 2445 AN Aarlanderveen. Zaal open 20.00 uur, aanvang 20.30 uur.


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het laatste nieuws van Nieuwkoop in je inbox?