Hoogzwangere vrouw op bakfiets met kinderen van sokken gereden op rotonde Kennedylaan

politie

Een hoogzwangere vrouw is vrijdagmiddag 16 juli met een bakfiets met kinderen op de rotonde Kennedylaan-Achterweg in Nieuwkoop ten val gekomen door agressief rijgedrag. 

Een bestuurster in een kleine roodkleurige auto reed vrijdag rond 17:30 uur op de Kennedylaan vanaf de dijk met hoge snelheid de rotonde op. Een bestuurder die vanaf de Churchilllaan op de rotonde reed, moest vol op de remmen om een aanrijding te voorkomen. Op de rotonde reed ook de hoogzwangere vrouw op een bakfiets. Zij wilde richting de Churchilllaan fietsen. 

De bestuurster in de rode auto reed met hoge snelheid over de rotonde rechtdoor waardoor de vrouw op de bakfiets met kinderen moest remmen en uitwijken. Zij kon een val niet voorkomen. De bestuurster is doorgereden.

Naast schade aan de bakfiets had de vrouw pijn aan haar heup en buik. De kinderen in de bakfiets bleven gelukkig ongedeerd.

Iets gezien?

De politie zoekt getuigen. Wie informatie heeft over de aanrijding wordt gevraagd contact op te nemen met de politie via 0900-8844. Of anoniem melding te maken via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 (registratienummer 2021209617).

De situatie zoals deze was toen de aanrijding op de rotonde plaatsvond. ©Facebook Politie basisteam Kaag en Braassem

Bron: Facebook Politie basisteam Kaag en Braassem


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Nieuwkoop in je inbox?