GroenMakers gaan in de bieb aan de slag met Operatie Steenbreek

De GroenMakers komen vrijdag 5 november weer samen in de bibliotheek van Nieuwkoop. Dit keer staat GroenMakers in het teken van Operatie Steenbreek.

Operatie Steenbreek wil alle mensen in Nederland stimuleren om hun tuin te vergroenen. Dat is namelijk goed voor de gezondheid, het milieu en de dieren. Het wordt geen saaie schoolles. De kinderen tussen de 8 en 12 jaar gaan aan de slag met de watertafel en, als het weer het toelaat, gaan zij ook nog naar buiten.

GroenMakers

Tijdens GroenMakers vind je antwoorden op vragen als: Waarom smelt het ijs op de Noordpool? Hoe ziet de toekomst van de aarde eruit als we slecht voor haar zorgen? Hoe kun je lekker, maar toch duurzaam eten?

Als echte GroenMaker kom je erachter wat jij kunt doen om de natuur en de aarde een beetje beter te maken. Niet door een saaie les te volgen, maar door je mouwen op te stropen en samen aan de slag te gaan met leuke ‘groene’ onderwerpen. We koken gerechten, gaan aan de slag met een watertafel en meer. Meedoen? Schrijf je dan in via deze link.

www.bibliotheekrijnenvenen.nl


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Nieuwkoop in je inbox?