Goedemorgen! Knokige boom naast rimpelloos water

Ook ik pak nog wel eens mijn camera (telefoon) als ik ergens een ‘Wow’ gevoel bij krijg. Zoals toen ik deze geknotte boom in het kleine parkje in Ter Aar zag. Maar het was vooral de lichtval die mijn aandacht trok.

“De boom lijkt net van zijn takken te zijn ontdaan. Een knokig geraamte is eenzaam achtergebleven. De avondlucht en de wolken spiegelend in het bijna rimpelloze water maken het beeld zelfs een beetje spannend. Het licht van de lantaarnpalen op de Ringdijk laten zien dat de schemering is ingezet. Ik vond dat dit beeld alles in zich had voor een unieke foto en legde het vast.”

Omdat de foto boven dit bericht wordt bijgesneden, hierbij de foto in zijn geheel:

©Anke Steffers

ZIE OOK:
Goedemorgen! Bloesem weerspiegeld in het water


Jouw foto op De Nieuwkoper?
Ook jouw foto’s zijn welkom. Van de natuur met zijn mooie vergezichten, dieren of groen. Van spelende kinderen, wandelaars, fietsers, kerken, monumenten, gebouwen, alles is welkom. Wat wij wel vragen, de foto moet gemaakt zijn in gemeente Nieuwkoop én hij moet liggend zijn (meer breed dan hoog). Stuur jouw foto naar redactie@nieuwkoper.nl. Daarbij ontvangen wij ook graag een stukje achtergrond of een overdenking.


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Nieuwkoop in je inbox?