Gemeente Nieuwkoop vraagt mening over locaties bladkorven

bladkorf gemeente nieuwkoop

Wat vond jij van de bladkorven die de gemeente Nieuwkoop vorig jaar plaatste op diverse locaties? Destijds waren de meningen niet altijd even positief: zo werden ze tot veel ongenoegen op parkeerplekken geplaatst en uitte men zorg over de mogelijkheid dat egels onder de hekwerken door zouden kunnen kruipen. De gemeente Nieuwkoop vraagt nu alvast de mening van haar inwoners via een speciale vragenlijst.

Vorig jaar plaatste de gemeente tien bladkorven als test in de gemeente. Ze werden onder andere geplaatst in de de Beethovenlaan, de Halve Roe, de Ronde Bonk, en de Beerstratenlaan.  Over de locaties bleek menig inwoner niet helemaal tevreden: zo bleken egels makkelijk onder het hekwerk door te kunnen en werden veelgebruikte parkeerplaatsen in beslag genomen.

ZIE OOK

Gemeente Nieuwkoop: ‘Eikenprocessierups gezien? Meld het ons’

Dat moet anders kunnen moet de gemeente Nieuwkoop nu gedacht hebben. De gemeente vraagt via social media de mening van haar inwoners: “Waren jullie er blij mee en zouden jullie ook dit jaar weer bladkorven willen hebben?” Via een speciale vragenlijst kan feedback gegeven worden. 

 
 
 
 

nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het laatste nieuws van Nieuwkoop in je inbox?