Gemeente Nieuwkoop: ‘Vraag een verjaardagsbox aan’

verjaardagsbox stichting jarige job

Niet voor elk kind is een verjaardag met cadeaus vanzelfsprekend: ruim 61.000 kinderen in Nederland moeten het op hun verjaardag doen zonder cadeau, visite en een traktatie op school. Stichting Jarige Job trakteert daarom kinderen uit gezinnen met een laag inkomen op een ‘onvergetelijke verjaardag’. Gemeente Nieuwkoop laat weten hulp te bieden bij het indienen van een aanvraag.

Stichting Jarige Job zorgt voor een onvergetelijke verjaardag in de vorm van een verjaardagsbox. Deze box is gevuld met versiering, traktaties voor op school, wat lekkers voor de visite en een verjaardagscadeau. Gezinnen met een laag inkomen kunnen een verjaardagsbox aanvragen voor een jarig kind.

Lees ook: Jumbo sponsoractie: ruim € 2500 verdeeld tot nu toe

De aanvraag voor de verjaardagsbox dient tenminste zes weken voor de verjaardag ingediend te worden via www.elkkinddoetmee.nl/nieuwkoop. Wanneer men er niet uitkomt met de aanvraag, kan Gemeente Nieuwkoop helpen: hiervoor kan er een afspraak gemaakt worden met het Centrum voor Jeugd en Gezin in Nieuwkoop via cjg@nieuwkoop.nl of 088-2542384.


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Nieuwkoop in je inbox?