Gekantelde melkaanhanger te water in Zevenhoven

melkaanhager te water nieuwkoop

Foto: De gekantelde melkaanhanger in Zevenhoven. © Brandweer Gemeente Nieuwkoop

Donderdagochtend rukte Brandweer Gemeente Nieuwkoop uit voor een te water geraakte melkaanhanger in Zevenhoven, op de Jonge Zevenhovenseweg. De gekantelde melkaanhanger bleek echter al enige tijd in deze toestand in het water te liggen. Brandweer Gemeente Nieuwkoop, kazerne Nieuwveen, werd opgeroepen met de tankautospuit.

Op donderdagochtend is de tankautospuit van Nieuwveen opgeroepen: er kwam een melding binnen van een voertuig te water op de Jongen Zevenhovenseweg in Zevenhoven. Ook duikers van kazerne Ter Aar en Alphen aan den Rijn, waarvan ook de ladderwagen uitrukte, werden gealarmeerd. 

Lees ook: Voertuig te water langs de Amperestraat in Nieuwveen

Brandweer Gemeente Nieuwkoop meldt dat ze al aanrijdend vernamen dat het voertuig er al even scheen te liggen, waarna ze de overige voertuigen weer beschikbaar hebben gemeld: “Aanrijdend wist een van de manschappen te melden dat het vermoedelijk om een voertuig ging die er al even lag. De 2130 is doorgereden en de overige voertuigen hebben zich weer beschikbaar gemeld”, aldus de brandweer op social media.


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het laatste nieuws van Nieuwkoop in je inbox?