Fysiotherapie via beeldbellen bij Bakker & De Vos

In de huidige lockdown periode is het zaak om zoveel mogelijk thuis te blijven, maar soms is er toch behoefte aan advies bij bepaalde lichamelijke klachten. Voor wie niet naar de praktijk wil komen, heeft Bakker & De Vos beeldbellen ingezet.

De reguliere fysiotherapie kan gewoon doorgaan en in de fysiotherapiepraktijk zijn de verschillende coronamaatregelen toegepast om een veilige en verantwoorde behandeling mogelijk te maken. Toch hoorde Bakker & De Vos geregeld mensen die liever niet naar de praktijk komen, maar die wel met bepaalde lichamelijke of geestelijke problemen zitten.

Voor deze groep biedt Bakker & De Vos de mogelijkheid om te behandelen via beeldbellen. Via beeldbellen kan de fysiotherapeut een intake doen en advies geven over hoe met de klacht omgegaan moet worden en kunnen bijvoorbeeld bepaalde oefeningen doorgenomen worden. Groot voordeel van deze methode is dat de fysiotherapeut kan controleren of de oefeningen goed uitgevoerd worden.

E-consult
Voor kortere vragen over bepaalde lichamelijke klachten is er het e-consult. Dit is een gratis digitaal spreekuur via beeldbellen. Hiervoor is fysio/manueel therapeut Erik Ettema beschikbaar om, samen met de cliënt, te bekijken wat de beste optie voor de lichamelijke klacht is.

In sommige gevallen is een advies voldoende over hoe met de klacht om te gaan en wat wel en niet zinvol is om te doen bij deze klacht. Mogelijk kan een digitaal oefenschema worden opgesteld waarmee de cliënt zelf aan de slag gaat. In andere gevallen kan mogelijk een fysiotherapeutische behandeling zinvol zijn, dan kan een afspraak ingepland worden bij één van de gespecialiseerde fysiotherapeuten.

Het digitale spreekuur is wekelijks op maandag van 16:00 tot 17:00 uur. Het is noodzakelijk hiervoor een afspraak voor te maken. Bel de praktijk op 0172-575261 (Nieuwkoop) of 0172-603195 (Ter Aar) met het verzoek om een afspraak voor het gratis digitale spreekuur. Bakker & De Vos stuurt een mail met de tijd waarop Erik contact opneemt via beeldbellen en op welke wijze dit plaatsvindt.

www.bakkerendevos.nl

 


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Nieuwkoop in je inbox?