Overnachten in Nieuwkoop

Een nachtje blijven slapen in Nieuwkoop? Dat is mogelijk op een aantal plekken in de gemeente Nieuwkoop. De Nieuwkoper zet alle overnachtingsmogelijkheden op een rij. Ontdek een overzicht van hotels en Bed & Breakfast accomodaties in Nieuwkoop en diverse unieke locaties en blijf overnachten middenin het Groene Hart.


Zoetwater

📍Nieuwkoop

Heerlijk hotel aan de rand van Nieuwkoop

 

B&B Fam Elzinga

📍Nieuwkoop

Ruim appartement met eigen terras

 

Dobberhuisje

📍Nieuwkoop

Unieke locatie midden op de Plassen

 

Gastenverblijf De Kapitein

📍Nieuwkoop

Appartement met privé parkeergelegenheid

 

Cozy Holiday Home

📍Nieuwveen

Volledig vakantiehuis in Nieuwveen

 

New House Logies

📍Zevenhoven

Blijven slapen op een werkende boerderij

 

Hotel De Watergeus

📍Noorden

3-sterrenhotel in hartje Noorden

 

Apartment BedjePlusBootje

📍Noorden

Appartement in Noorden met gratis faciliteiten

 

Hoeve Suydeinde

📍Aarlanderveen

Ruim appartement in Aarlanderveen

 

Waarom overnachten in Nieuwkoop uniek is

Lekker blijven slapen in Nieuwkoop? Zoals je ziet zijn er tal van interessante locaties om heerlijk een nacht door te brengen in het Groene Hart. Van een onvergetelijke nacht op de Nieuwkoopse Plassen in het Dobberhuisje tot logeren op een werkende boerderij bij New House Logies in Zevenhoven. In Nieuwkoop en omstreken zijn tientallen locaties te boeken voor een heerlijke overnachting.

Voordelen van Nieuwkoop

Overnachten in Nieuwkoop kent veel voordelen. Zo ligt Nieuwkoop slechts op een half uur rijden van vliegveld Schiphol en zijn er vaak veel activiteiten in de buurt te ontdekken. De grootste voordelen op een rij:

  • Centraal gelegen
  • Nabij Schiphol
  • Unieke locaties
  • Veel activiteiten

Wat kun je allemaal doen in de omgeving van Nieuwkoop?

In Nieuwkoop is er van alles te doen, waarmee een overnachting nóg leuker wordt. In de Eropuit in Nieuwkoop gids ontdek je alles wat er te doen is in de gemeente Nieuwkoop. In het kort wat activiteiten op een rij:

  • Uitgaan: met diverse kroegen en café’s kun je even helemaal los gaan. In het centrum van Nieuwkoop zijn Café ‘T Woutje en Herberg De Hollandsche Leeuw twee aanraders.
  • Uiteten: er zijn meer dan tien unieke restaurants te vinden in Nieuwkoop. Geniet van lokale lekkernijen als ontbijt, lunch of diner!
  • Varen: maak je overnachting compleet met een heerlijke vaartocht over de Nieuwkoopse Plassen. Diverse bedrijven verhuren boten: van elektrische fluisterboten tot roeiboten.
  • Genieten: onderaan de streep staat genieten centraal in Nieuwkoop.  Dankzij de prachtige omgeving kun je je heerlijk in de natuur afzonderen en genieten van alles om je heen.

Dit jaar wordt een overnachting extra leuk: Nieuwkoop bestaat 750 jaar

Als je van plan bent om in 2020 een weekendje weg te plannen naar Nieuwkoop, hebben we goed nieuws voor je. In 2020 bestaat de kern van Nieuwkoop precies 750 jaar en staan er veel verschillende activiteiten gepland. Op De Nieuwkoper houden we een dossier bij met al het nieuws rondom Nieuwkoop 750 jaar.