EK-Voetbaldriedaagse bij SV Nieuwkoop

©De Complete Techniek

In de meivakantie verzorgt Voetbalopleidingscentrum De Complete Techniek EK-voetbaldagen bij Sportvereniging Nieuwkoop aan de Ladderhaak.

De EK-voetbaldagen zijn op maandag 10, dinsdag 11 en woensdag 12 mei en zijn voor jongens en meiden tussen de 6 en 16 jaar oud. De deelnemers trainen alsof ze echte Europese kampioenen zijn. Onder andere de omschakeling van Portugal, de opbouw van Spanje en het verdedigen van de Italianen staan deze dagen centraal.

De kosten van de driedaagse zijn 129 euro. Dit is inclusief lunch, drinkbreaks, gezonde snacks en voor elke deelnemer een diploma. Aanmelden kan via deze link.

De Complete Techniek houdt de voetbaldagen in samenwerking met SV Nieuwkoop. De helft van het inschrijfgeld gaat rechtstreeks naar de club, waarmee De Complete Techniek de club steunt om deze zware periode door te komen.

Coronavirus

Uiteraard zijn de EK-voetbaldagen met inachtneming van de coronamaatregelen. Zoals het er nu uitziet, zijn ouders/verzorgers helaas niet welkom op het sportcomplex deze dagen. Indien het tegen die tijd (hopelijk) wel weer mogelijk is om als ouder/verzorger een gedeelte van de dag bij te wonen, informeert De Complete Techniek de ouders hierover. Tijdens de voetbaldagen wordt gewerkt met een kiss & ride systeem, waarbij kinderen afgezet en opgehaald kunnen worden op het parkeerterrein. Mochten de voetbaldagen door corona geannuleerd moeten worden, dan ontvangen de ouders/verzorgers hun betaling terug.


Jouw bericht op De Nieuwkoper?
Mail jouw persbericht naar redactie@nieuwkoper.nl en maak kans op plaatsing op deze populaire website. Het liefst met een liggende foto (breder dan hoog).


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Nieuwkoop in je inbox?