EigenWijs presenteert ‘Oker’ the musical movie

De hele cast van ‘Oker’. ©Musicalgroep EigenWijs

Die Nieuwkoopse musicalgroep EigenWijs presenteert zondag 10 oktober ‘Oker’ the musical movie. Een film van een komische musical vol grappen en grollen.

‘Oker’ vertelt het verhaal van de oger Oker die noodgedwongen moet vechten om zijn eigen plek – het moeras – terug te krijgen. Het moeras is bedolven onder sprookjesfiguren. Deze sprookjesfiguren zijn verbannen uit het koninkrijk Duloc door Heer Vert de Céladon. De sprookjesfiguren zijn Freaks volgens Heer Vert de Céladon en Freaks zijn niet welkom in zijn koninkrijk. Oker besluit de sprookjesfiguren te helpen. Hiervoor moet hij een gunst voor Heer Vert de Céladon verlenen. Samen met nieuwe vrienden ezel Coral en kat Navy moet Oker prinses Violet uit haar toren bevrijden en naar heer Vert de Céladon brengen. Zo kan de droom van Heer Vert de Céladon om koning te worden, eindelijk in vervulling gaan.

Krijgt Oker dit voor elkaar? Vertrouwen de sprookjesfiguren Oker wel? En wil Violet eigenlijk wel koningin worden of lijkt ze meer op een oger dan iemand ooit had verwacht? Een kleurrijke musical waar anders zijn leuker is dan ooit.

Informatie

Van de musical is een film gemaakt. Deze film is zondag 10 oktober om 14:00 en om 19:00 uur te bekijken in Kaleidoskoop aan De Verbinding in Nieuwkoop. Het coronatoegangsbewijs is daarbij verplicht.

Kaarten via:

www.theater-kaleidoskoop.nl


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Nieuwkoop in je inbox?


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *