Eerste damesteam van Waterlanders zoekt trainer

Het eerste damesteam van Volleybalvereniging Waterlanders. ©Aangeleverd

Volleybalvereniging Waterlanders uit Nieuwkoop is voor aankomend seizoen op zoek naar een nieuwe trainer/coach voor het eerste damesteam.

Waterlanders is een gezellige middelgrote vereniging in Nieuwkoop. De dames draaien al enkele jaren mee in de top van de Promotieklasse en eindigden in het seizoen 2019-2020 op de derde plek van de ranglijst. Het team bestaat uit ervaren spelers, aangevuld met enkele jonge spelers met ambitie en potentie. Er wordt één keer per week twee uur getraind.

Trainingen vinden aankomend seizoen zeer waarschijnlijk plaats op de dinsdagavond en de thuiswedstrijden op de vrijdagavond, beide in sporthal De Steupel in Nieuwkoop. In overleg is het mogelijk om het coachen van de wedstrijden te verdelen met een andere coach.

Bij vragen en/of interesse kan contact worden opgenomen met Madelon Droogh, voorzitter van de Technische Commissie van Waterlanders via
technischecommissie@waterlanders.nl.

LEES OOK:
Volleyballers Waterlanders starten met buitentrainingen bij De Wel


Jouw persbericht op De Nieuwkoper?
Mail jouw persbericht naar redactie@nieuwkoper.nl en maak kans op plaatsing op dit populaire medium. Het liefst met een liggende foto (breder dan hoog) erbij.


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Nieuwkoop in je inbox?