Zonnebloem Nieuwveen brengt ontroerende muzikale Kerstverrassing

NIEUWVEEN – In twee volle dagen ontvingen alle Nieuwveense Zonnebloemgasten thuis een muzikale en persoonlijke Kerstgroet. Georganiseerd door Zonnebloem Nieuwveen als alternatief voor de jaarlijkse kerstbijeenkomst. Het zorgde bij de gasten voor een heerlijk momentje van vreugde.

Zaterdag 19 en dinsdag 22 december verraste de afdeling Nieuwveen alle gasten thuis met een kort optreden door de Kerstmissen. De zangeressen zongen, door muziek ondersteund, twee kerstliedjes en overhandigden een kleine kerstattentie en kaart. Na de vele mini-optredens en gehoord én gezien de reacties van de Zonnebloemgasten en hun familie is de conclusie dat het een geslaagde verrassing was. De persoonlijk kerstgroet bracht bij veel mensen veel ontroering teweeg, menig traantje werd weggepinkt. “Een #kleingebaar met een groots effect”, concludeert de Nieuwveense Zonnebloem.

Logistiek was het een uitdaging om alle gasten in een efficiënte route en op tijd thuis te treffen. En ook om ervoor te zorgen dat een familielid of vrijwilliger voor een kopje koffie thuis was. “Want het is zoveel leuker om er samen van te genieten en na te genieten. Dit is gelukt werd ons wel duidelijk. We kregen na afloop zo veel reacties via kaartjes en telefoontjes. Het was genieten met een grote G!”

Inwoners in Nieuwveen die behoefte hebben aan een activiteit, af en toe een bezoekje van een vrijwilliger of samen eens ergens een kopje koffie drinken, kunnen zich aanmelden bij De Zonnebloem via de website van de lokale afdeling.

Lees ook: Intratuin Ter Aar doneert planten aan stichting De Zonnebloem


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Nieuwkoop in je inbox?