Samen Beter Nieuwkoop: “Een kleurplaat voor alle opa’s en oma’s”

kleurplaat corona

Bianca Verhage en Wilfred Geerlof starten in samenwerking met Samen Beter Nieuwkoop, Bakker de Kruijf, Wijdezorg en Zoetemelk Media Service een kleurplatenactie voor alle ouderen die nu noodgedwongen alleen thuis zitten.

Het is allemaal nogal wat. Nederland op slot dus ook de Gemeente Nieuwkoop op slot. Niet meer op bezoek bij (o)pa en (o)ma, juist nu ze wel wat gezelschap kunnen gebruiken. Samen Beter Nieuwkoop slaat de handen in één met Zoetemelk Media Service, Bakker de Kruijf en stichting Wijdezorg om het net wat aangenamer te maken.

“We roepen alle kinderen van de Gemeente Nieuwkoop op om voor alle ouderen een leuke kleurplaat in te kleuren”, aldus SBN. De kleurplaten mogen ingeleverd worden bij de filialen van Bakker de Kruijf, Bianca Verhage (Zinkschaar 11 Nieuwkoop), Lizet Keyzers (Noordhoek 18 Zevenhoven/Noordeinde) of Marielle de Romijn (Aalscholverlaan 15, Ter Aar ). “Wij gaan de kleurplaten bij de juiste instanties bezorgen”, aldus SBN.

ZIE OOK:

Applaudisseert Nieuwkoop vanavond mee met ‘Klap Corona de wereld uit’?

Je kunt de kleurplaten downloaden op deze site of vanaf donderdag afhalen bij één van de vestigingen van Bakker de Kruijf. Wil je laten zien wat je voor mooie kleurplaat je hebt gemaakt tag Samen Beter Nieuwkoop dan op Instagram of Facebook.


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het laatste nieuws van Nieuwkoop in je inbox?