Dyanne Metzelaar (17) beëdigd tot fractieassistent voor Samen Beter Nieuwkoop

fractievoorzitter samen beter nieuwkoop

Beeld: Dyanne Metzelaar, privé. © Michelle Boersma

Onlangs is Dyanne Metzelaar (17) beëdigd tot fractieassistent voor Samen Beter Nieuwkoop (SBN). De officiële beëdiging vond vanwege de corona-maatregelen digitaal plaats. Metzelaar zal zich onder meer in gaan zetten voor woningen voor jongeren en starters.

Dyanne Metzelaar heeft altijd in Nieuwveen en Zevenhoven gewoond, is te lezen op de website van SBN. Ze is een echte dierenvriend en is op dit moment nog bezig met haar vwo-opleiding, haar ambitie is om rechten te gaan studeren.

SBN spreekt dan ook over een jong talent: “Jong talent Dyanne Metzelaar uit Nieuwveen is – digitaal – beëdigd tot fractie assistent voor Samen Beter Nieuwkoop. Van harte welkom in de politiek Dyanne!”, klinkt SBN enthousiast.

ZIE OOK

VVD: Snellere verbinding van N231 naar N201 belangrijk voor Nieuwkoop

Metzelaar zal zich naar eigen zeggen hard gaan maken voor het openbaar vervoer en de bereikbaarheid van de dorpen. Ook levendigheid en woningen voor jongeren en starters staat op haar prioriteitenlijstje.

Ze koos voor Samen Beter Nieuwkoop omdat het ‘een mooie en gezellige lokale partij is die zich in zet voor iedereen binnen onze mooie gemeente’, is te lezen in het online interview op de website van Samen Beter Nieuwkoop.


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Nieuwkoop in je inbox?