Druk weekend voor Politie Kaag & Braassem in gemeente Nieuwkoop

politie nieuws nieuwkoop

Het was een druk weekend voor Politie Kaag & Braassem. Vanuit gemeente Nieuwkoop kwamen er veel uiteenlopende situaties voor: zowel in Ter Aar als in Nieuwkoop was het dit weekend weer mis. Van een verwarde vrouw die op een motorkap van een auto sprong tot een aanhouding van een 31-jarige Nieuwkoper voor het mishandelen van zijn vrouw.

In Nieuwkoop werd op een parkeerplaats ‘rijles’ gegeven aan een vrouw door een 52-jarige man uit Nieuwkoop. Dat was niet de enige melding dit weekend in Nieuwkoop: zo werd er ook een 31-jarige Nieuwkoper aangehouden voor het mishandelen van zijn vrouw. “De man zit nog vast en het onderzoek loopt nog”, meldt de politie.

ZIE OOK

Nieuwe politieauto voor Politie Kaag en Braassem

Er kwam dit weekend een melding binnen van een verwarde vrouw uit Ter Aar die op een motorkap van een rijdende auto was gesprongen. De politie laat weten dat de vrouw naar de Psychiatrische Eerste Hulp in Leiden gebracht is voor verdere hulp. Daar bleef het niet bij dit weekend in Ter Aar: tijdens een verkeerscontrole schold een 55-jarige man uit Ter Aar een politieagent uit. Tegen de man is een proces verbaal opgemaakt voor belediging. In Woubrugge werd ditzelfde weekend een 26-jarige man uit Ter Aar aangehouden voor het rijden zonder rijbewijs.


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het laatste nieuws van Nieuwkoop in je inbox?