Dixieland Jubilee gaat 8 maart verder in De Olm Nieuwkoop

dixieland jubilee de olm

Foto: Dixie Six All Stars. © G. Tavenier

Op 16 februari kwam er na vier jaar een eind aan de Dixieland Jubilee in De Hollandsche Leeuw. Maar de maandelijkse jazzmiddagen op zondag in Nieuwkoop met het huisorkest Dixie Six All Stars kunnen toch worden voortgezet dankzij Mark van Dam van Centrum De Olm.

In de zoektocht naar een nieuwe locatie voor de maandelijkse jazzmiddagen hebben ze elkaar snel gevonden: Centrum De Olm en de Dixie Six All Stars. Bij een eerste kennismaking was er van beide kanten meteen het gevoel dat de Dixieland Jubilee prima in De Olm Nieuwkoop kan worden voortgezet. Met de sfeer van een bruin café en een gezellige bar en dansvloertje staat niets een swingende jazzmiddag in de weg.

Lees ook: Herberg de Hollandsche Leeuw ‘viert’ sluiting op 29 februari

Vanaf 8 maart staat De Olm elke tweede zondag van de maand vanaf 15.00 uur dus in het teken van de traditionele jazz. Lekker in het gehoor liggende jazzmuziek die in Nederland vooral bekend is geworden door de Dutch Swing College Band en de Chris Barber Band uit de jaren vijftig en zestig.

De aanpak van de Dixieland Jubilee verandert niet: de band speelt van 15.30 tot 18.00 uur en de toegang is gratis. Centrum De Olm Nieuwkoop is gevestigd aan de Transportweg 21 – 23, 2421 LT Nieuwkoop.


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het laatste nieuws van Nieuwkoop in je inbox?