Dino’s en fotoshoot voor kinderen bij Intratuin

Vind alle grommende dino’s en los de puzzel op. ©Anke Steffers

Intratuin Ter Aar heeft iets extra’s voor haar jongste bezoekers. Sinds een aantal weken zijn overal in de winkel aan de Kerkweg in Ter Aar grote dinosauriërs te vinden en van 14 tot en met 18 juli is het mogelijk mee te doen aan een kinderfotoshoot.

“Onze winkel is overgenomen door levensgrote dinosauriërs”, schrijft Intatruin. Bij de klantenservice en de balie aan het begin van de winkel is een speurtocht te halen om op dinojacht te gaan. Onder de juiste inzendingen worden prijzen verloot. Ook kunnen de kinderen meedoen aan een kleurwedstrijd. Er zijn twee kleurplaten en elke week maakt Intratuin een winnaar bekend. De dino’s zijn tot en met 31 juli in de winkel te vinden. Ze grommen wel en ze bewegen ook. “Net echt dus. Durf jij ze gaan zoeken?”

Fotoshoot

Een professionele fotograaf van Shoots4fun.nl maakt tijdens de kinderfoto-actiedagen foto’s van kinderen. “Ben jij geïnteresseerd in het laten maken van een originele foto, om bijvoorbeeld cadeau te geven aan opa en oma? Kom dan langs bij Intratuin van woensdag 14 tot en met zaterdag 18 juli. Jullie zijn dagelijks welkom bij de fotograaf van 10:00 tot 17:00 uur.”

www.intratuin.nl/teraar


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Nieuwkoop in je inbox?