Dieren spotten bij Jumbo Nieuwkoop: Jumbo Dagje Uit actie

dieren spotten jumbo

Kijk niet op als je bij Jumbo Nieuwkoop opeens een giraffe bij de ingang zult tegenkomen of een ijsbeer middenin de winkel ziet staan. Naar aanleiding van de Jumbo Dagje Uit actie zijn er door de winkel verschillende dieren geplaatst. Van tijgers tot apen!

Voor een dagje dierentuin kun je ook gewoon boodschappen doen bij Jumbo in Nieuwkoop: de winkel is gevuld met allerlei dieren op diverse plekken in het filiaal van de supermarkt. Jumbo Nieuwkoop op Facebook: “Sparen jullie al mee voor de hoogste korting op de leukste dagjes uit? Bij Jumbo Nieuwkoop kunt u vanaf vandaag ook een dagje uit, wordt welkom geheten door de giraf, zoek de tijgers, papegaaien, toekans en pinguïns, maak een selfie met de ijsbeer of kom kijken bij onze apenband!

Bij Jumbo kan er weer gespaard worden voor de Jumbo Dagje Uit actie. Bij elke € 10,- aan boodschappen bij Jumbo ontvangen klanten een gratis kortingsmunt t.w.v. € 2,50. Per kaartje kan er een korting gespaard worden tot maximaal € 25,-.

Lees ook: Albert Heijn deelt video van lege winkel vlak voor verbouwing

De Jumbo Dagje Uit actie loopt t/tm dinsdag 30 april 2019. Het verzilveren van de korting kan langer: t/m 5 januari 2020 kan men genieten van een dagje uit met de gespaarde korting.


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het laatste nieuws van Nieuwkoop in je inbox?