De Nieuwkoper start Prikbord

Je kent ze vast; de prikkertjes die vroeger in veel kranten stonden. En nog steeds zijn er kranten die de mogelijkheid bieden een prikkertje te plaatsen. De Nieuwkoper start met een eigen variant, het ‘De Nieuwkoper Prikbord’.

Heb jij iets te verkopen? Een fiets, voetbal, kruiwagen, boormachine, kast. Of zoek je iets? Een opknappertje, een boek of een tweedehands laptop. Of zou je geholpen zijn met een dienst, zoals een hulp in de huishouding, een klusser, een oppas, iemand die bijles geeft of een tuinman/-vrouw? Maak dan gebruik van een gratis prikkertje op het De Nieuwkoper Prikbord.

Bekijk het Prikbord

Het prikkertje plaatsen is gratis als het een particuliere verkoop betreft (voor een commercieel prikkertje betaal je €25,-). En je moet in gemeente Nieuwkoop wonen. Het prikkertje blijft 14 dagen staan, dan haalt de redactie hem weg. Als je jouw product verkocht hebt of je dienst gevonden, horen wij dit graag, dan halen wij het prikkertje weg. Je kunt eenmalig met 14 dagen verlengen door een mail te sturen naar redactie@nieuwkoper.nl

Geef direct een prikkertje door


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Nieuwkoop in je inbox?