Damesboutique Juulzz stopt met de fysieke winkel in de Dorpsstraat

De winkel van Juulzz

Damesboutique Juulzz stopt half juni met de fysieke winkel in de Dorpsstraat. De damesboutique wordt nog wel online voortgezet, laat de eigenaresse weten. Op dit moment geldt er een opruimingsuitverkoop in de winkel: klanten genieten van maximaal 30% korting.

Eigenaresse Julia de Groot laat aan De Nieuwkoper weten dat ze vanwege het hebben van nog een ander bedrijf én door het verhuizen naar een nieuw bedrijfspand tot dit besluit is gekomen. Zo heeft de Nieuwkoopse ondernemer nog een groothandel in cadeauartikelen, kerst- en relatiegeschenken. De Groot opende de winkel in de Dorpsstraat een klein half jaar geleden.

ZIE OOK:

Nieuwkoopse jongeren op pad om mensen hart onder de riem te steken 

Korting
Door het sluiten van de deuren van de fysieke winkel kunnen klanten genieten van hoge korting op diverse artikelen. Zo geldt er 25% korting op alle kleding dat binnen staat en op schoenen en sjaals. Op alle loavies truien geldt een korting van 30%. Men geniet van 15% korting op geselecteerde sieraden, alle tassen, portemonnees en riemen.

Webshop
De webshop is gevuld met sieraden die 100% nikkelvrij zijn en een echt laagje zilver of goud hebben. Ook kan men er terecht voor dameskleding, accessoires en verschillende cadeauartikelen. Voor het verzenden van sieraden wordt € 1,50 verzendkosten gerekend. Al het andere assortiment wordt verstuurd voor € 4,95.

Bodegraven
Het nieuwe bedrijfspand van Juulzz is te vinden in Bodegraven. Julia laat aan De Nieuwkoper weten ook lady’s nights, shopavonden en dagen te organiseren in het nieuwe pand. 


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het laatste nieuws van Nieuwkoop in je inbox?