Creative Dance Creations danst weer buiten: ‘Dans je mee?’

cdc zevenhoven

Foto: Er kan weer buiten gedanst worden. © CDC

Creative Dance Creations nodigt inwoners uit om buiten mee te komen dansen. Vanwege de versoepelingen van de corona-maatregelen kan er weer buiten gedanst worden. Er wordt les gegeven in diverse dansstijlen voor kinderen en volwassenen.

De afgelopen maanden zaten de deuren van de dansschool dicht: sporten was niet mogelijk vanwege de coronadreiging. In de tussentijd werden er wel ruim 70 dansfilmpjes opgenomen, met succes: “Hele gezinnen stonden weken lang voor de tv te swingen”, meldt een woordvoerster van CDC. “Maar na een tijdje gaat de lol en de motivatie er op die manier ook wel een beetje vanaf”, vervolgt ze.

Nu er dankzij de versoepelingen weer buiten gesport mag worden, is het voor de dansdocenten een uitgelezen kans om buiten aan de slag te gaan: “Voor ons dansdocenten was dat het startsein om ons in een paar dagen tijd goed te laten informeren door o.a. de gemeente, toestemming te krijgen, en contact op te nemen met diverse buitensportlocaties zodat wij de komende tijd op een veilige manier buiten met elkaar kunnen dansen. En met succes! Wat fijn dat er zo veel voetbal- en sportverenigingen in de buurt zijn die ons met alle liefde willen helpen om weer lekker met elkaar te kunnen dansen! Binnen een week konden bijna al onze danslessen weer van start en dansen wij momenteel dus lekker buiten met heel veel blije kinderen!”

ZIE OOK:

Online groepslessen van Robey’s Gym razend populair

Degenen die mee wil komen dansen is van harte welkom voor een gratis proefles. Gegadigden kunnen aansluiten bij lessen in Nieuwveen, Langeraar, Zevenhoven of Aarlanderveen. De danslessen worden gegeven voor kinderen vanaf 2,5 jaar tot en met volwassenen. Meer informatie is te vinden op de Facebookpagina van Creatieve Dance Creations.


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het laatste nieuws van Nieuwkoop in je inbox?