Canadese countryband South Mountain treedt 13 oktober op in Nieuwkoop

South Mountain Nieuwkoop1

Foto: South Mountain. © ECN Nieuwkoop

Op zondagmiddag 13 oktober treedt de uit Canada afkomstige countryband South Mountain op in Nieuwkoop. De Canadese countryband geeft een eenmalig en uniek luisterconcert bij Zaal ’t Turfschip aan het Zuideinde. Er kunnen tickets gekocht worden voor enkel het concert, maar ook in combinatie met een drie-gangen diner.

Sount Mountain bestaat uit oprichter Steve Picicco (telecaster-gitaar en zang), Kurk Bernard (bas en zang), Kenny Post (drums en zang) en Linsey Becket (viool stepdancing en vocals). De uit Canada afkomstige band treedt inmiddels voor de 38e keer op in Europa.

Lees ook: Bende van Eliënde op 22 september in de Muziektent

South Mountain een formatie waar de energie van af druipt. Het is dan ook een feest om deze band te zien optreden“, aldus de organisatie.  Het optreden vindt plaats in Zaal ’t Turfschip (Bistro de Eerste Aanleg) aan het Zuideinde 15 van 14.00 tot 17.00 uur. Tickets voor het concert kosten € 15,- per stuk. Er bestaat ook een mogelijkheid om het optreden te combineren met een drie-gangen diner: voor deze combitickets betaalt men € 35,-. Reserveren kan via nieuwkoopecn@gmail.com of door te bellen naar 06-51320625.


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Nieuwkoop in je inbox?