Café de Klinker komt met eigen bier: Klinker Bier

klinker bier cafe de klinker (1)

Beeld: Ter illustratie. © Pixabay

“Doe maar een Klinkertje!”. Café de Klinker in Noorden heeft vanaf nu een eigen biertje: Klinker Bier. In samenwerking met brouwerij De Klinker uit Maastricht heeft het Noordense café drie soorten bieren samengesteld:  blond, donker en amber bier. De biertjes kosten € 2,50 per stuk. Koop je er zes, dan betaal je € 15,-.

“Trots zijn wij om zo vlak voor het einde van dit jaar te kunnen vertellen over ons nieuwe bier: Klinker Bier! Samen met brouwerij De Klinker uit Maastricht hebben wij 3 heerlijke biertjes samengesteld”, meldt Café de Klinker enthousiast. “Leuk als cadeau maar ook zeker als cadeau voor jezelf!”, vervolgt het café.

Het is niet het eerste lokale biertje uit de omgeving. Eerder was in De Nieuwkoper te lezen dat Jumbo Nieuwkoop haar eigen pils op de markt bracht in samenwerking met SpierBier Brouwerij: NWKP bier.

ZIE OOK
Afhalen en bezorgen in Nieuwkoop tijdens corona

Klinker Bier is verkrijgbaar op bestelling, maar kan ook straks weer besteld worden als we weer op het terras kunnen zitten. Bestellen kan via een WhatsApp berichtje of een sms op telefoonnummer 06-57795294.


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Nieuwkoop in je inbox?