Bibliotheek Rijn en Venen begint Talentenbar: vanavond kick-off lezing van Luk Dewulf

Auteur, pedagoog en spreker Luk Dewulf. ©Bibliotheek Rijn en Venen

Bibliotheek Rijn en Venen start met De Talentenbar®. Om mensen te helpen ontdekken waar hun talenten liggen en hoe zij daarmee aan de slag kunnen gaan. Vanavond is er een online kick-off lezing door Luk Dewulf.

De Talentenbar® is er voor wie behoefte heeft aan een mentale uitdaging en graag verder wil leren. Voor wie op zoek is naar zingeving of een leuke vrijetijdsbesteding. En voor wie gelijkgestemden wil ontmoeten en samen iets wil doen.

Kick-off lezing

Kijk en luister vanavond vanaf 19:30 uur naar de kick-off lezing van Luk Dewulf, pedagoog en auteur van boeken over talent en burn-out. Zijn visie op talent is inspirerend en hij vertelt er alles over in deze online lezing.

De kick-off lezing heeft de titel ‘Kies jij voor je talent?’. Wat is talent? En wat is jouw talent? Luk DeWulf schreef het boek Ik kies voor mijn talent. Ontdek tijdens deze boeiende lezing hoe je jouw talent het beste inzet en wat je doet met dingen waar je niet goed in bent. Door te doen waar je goed in bent, laad je niet alleen voortdurend je batterijen op, het bezorgt ook een positief zelfbeeld, meer veerkracht en zelfvertrouwen.

Luk gaat in op wat talent is. Het talent van jezelf of mensen om je heen. Hij toont hoe je talent al op jonge leeftijd kunt ontdekken en herkennen. Ook vertelt hij hoe je als ouder, leraar of werkgever een omgeving kunt creëren waarin elk talent zich gezien en uitgedaagd voelt. Daarnaast heeft hij het over de vaardigheden die nodig zijn om meer uit talent te halen. En wat je kunt doen met datgene waar je niet goed in bent.

De lezing is te volgen op het YouTube kanaal van Bibliotheek Rijn en Venen.


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Nieuwkoop in je inbox?