Albert Heijn ook uurtje eerder dicht om veiligheid te garanderen

albert heijn nieuwkoop pui

Ook Albert Heijn laat vandaag weten haar openingstijden aan te hebben gepast. De winkel zal van maandag tot en met zaterdag een uur eerder sluiten: in plaats van 21.00 uur zullen de deuren om 20.00 uur sluiten. Wel is er van maandag tot en met vrijdag om 7.00 tot 8.00 uur voor ouderen de gelegenheid om boodschappen te doen. Op zondagen blijft de supermarkt gewoon geopend van 9.00 tot 18.00 uur.

Dit heeft Albert Heijn besloten naar aanleiding van de coronadreiging in Nieuwkoop: “Om de veiligheid van onze medewerkers en klanten te kunnen garanderen hebben wij tijdelijk onze openingstijden aangepast”, aldus de supermarkt bij de aankondiging.

ZIE OOK:

Jumbo Nieuwkoop past openingstijden aan: eerder dicht

Ook Jumbo Nieuwkoop liet eerder deze week weten haar openingstijden aan te passen. Ook die supermarkt sluit haar deuren een uurtje eerder dan normaal.

De nieuwe openingstijden van Albert Heijn: van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 20.00 uur voor iedereen. Voor ouderen is de winkel van 7.00 tot 8.00 uur geopend. Op zaterdag is de winkel van 8.00 tot 20.00 uur geopend, op zondag van 9.00 tot 18.00 uur.


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het laatste nieuws van Nieuwkoop in je inbox?