Aftrap glasvezelcampagne Glasdraad Groene Hart bij NSV in Noorden

Inwoners en ondernemers in diverse kleine dorpskernen van de gemeenten Nieuwkoop en Kaag en Braassem kunnen binnenkort profiteren van stabiel en betrouwbaar internet. Vandaag start GlasDraad Groene Hart een campagne. Deze campagne is gisteren op feestelijke wijze afgetrapt bij voetbalvereniging NSV’46 in Noorden. Als op 13 december minstens veertig procent van de adressen meedoet, is de komst van glasvezel in deze dorpen een feit.

Vanaf 25 september ontvangen bewoners en ondernemers informatie van GlasDraad over het project. In oktober starten informatieavonden. Informatie hierover is te vinden op www.glasdraadgroenehart.nl.

De dorpen waar inwoners kunnen kiezen voor glasvezel van GlasDraad Groene Hart zijn Noorden, Zevenhoven, Noordeinde, Korteraar, Papenveer, Hoogmade, Rijpwetering, Rijnsaterwoude, Nieuwe-Wetering en een klein deel van Woubrugge en Ter Aar. Bewoners kunnen zich via www.glasdraadgroenehart.nl inschrijven voor een aansluiting.

GlasDraad Groene Hart

GlasDraad heeft de ambitie om bewoners en ondernemers van buitengebieden en kleine dorpen toegang te geven tot het supersnelle, betrouwbare en betaalbare glasvezelnetwerk. In regio Groene Hart gaat het in totaal om ruim 4.400 huishoudens en bedrijven. Eerder realiseerde Glasdraad Groene Hart, al een succesvolle campagne in de buitengebieden van het Groene Hart.


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Nieuwkoop in je inbox?