UPDATE: 34e Avond Wandel Vierdaagse Nieuwkoop verplaatst naar volgend jaar

wandel vierdaagse nieuwkoop 2020

UPDATE: De organisatie laat aan De Nieuwkoper weten dat de Avond Wandel Vierdaagse dit jaar niet door kan gaan: “Helaas is deze geannuleerd en verplaatst naar 2021”.

Alweer voor de 34ste keer zou de Nieuwkoopse Avond Wandel Vierdaagse van start gaan op maandag 20 april. Traditiegetrouw zou er gestart worden met lopen bij de Shelter, het scoutinggebouw aan de Ladderhaak in Nieuwkoop. In verband met het 750jarig bestaan van Nieuwkoop had de organisatie zelfs een speciale wedstrijd bedacht: degene die 4 dagen lang met het mooist versierde hoedje wandelt, wint een speciale prijs.

Net als alle andere jaren zouden deelnemers weer kunnen kiezen uit twee afstanden: 5 of de 10 kilometer. Dit jaar zouden er ook twee voorinschrijvingen zijn: de eerste voorinschrijving op 1 april van 11.00 tot 13.00 uur en de tweede op 9 april van 14.30 tot 15.30. Beide momenten zouden plaats vinden bij de Shelter aan de Ladderhaak 4 in Nieuwkoop.

Lees ook: IVN-Nieuwkoop zoekt testers voor Nieuwkoopse wandelroute

Ook dit jaar zou de start van de Wandel Vierdaagse in Nieuwkoop plaatsvinden bij het scoutinggebouw: “Dankzij de Scouting kunnen we de start weer laten plaats vinden bij de Shelter tussen 18.00 en 19.00 uur. Groepen worden verzocht om rond 18.30 uur te starten. Deelnemers kunnen finishen tot uiterlijk 21.00 uur.”, meldde de organisatie aan De Nieuwkoper.


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het laatste nieuws van Nieuwkoop in je inbox?